Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Leczo ze śliwkami
- Zupa migdałowa
- Croque monsieur i croque madame
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dynia z piekarnika
- Sorbet owocowy
- Błyskawiczny chłodnik
- Pasta (dip) z bobu
- Sola meuniere
- Tarta jabłkowa II
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Ciasto z jagodami kruche
- Migdały w karmelu
- Zrazy z pieca
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Amerykańska szarlotka
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Zupa jabłkowa z curry
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Korż - placek kresowy
- Rolada serowa
- Ryż z jajkami na parze
- Koktajl jabłkowy
- Sałatka z tofu
- Paszteciki z tuńczykiem
- Napój różany
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Szpinak zapiekany z serem
- Szparagi solo
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Makaron z brokułami
- Grzanki z pieczoną fetą
- Czipsy
- Naleśniki z jagodami
- Frittata z warzywami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Sernik na zimno
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ciasto z owocami
- Omlet arabski
- Kruche ciasteczka
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Tort czekoladowy
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Kisiel z jabłkiem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Tarta z pianą owocową
- Sorbet malinowy
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)