- Gjuwecz po słowiańsku
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Makaron z brokułami
- Pieczeń cielęca
- Kruche ciasteczka
- Panierowane paluszki rybne
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Letni sorbet
- Tarta z żurawinami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Chleb kukurydziany
- Kartoflanka przecierana
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Chrupiące kaczuszki
- Omlet z pomidorami i papryką
- Grzanki III
- Rulonik z serem
- Karp w szarym sosie
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Bakłażany duszone
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Przecier z cukinii
- Surówka z żurawinami i selerem
- Sałatka z tofu
- Jajka faszerowane
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Surówka z żurawiną
- Makaron z sosem szpinakowym
- Tarta prawie Tatin
- Kruche ciasteczka
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Placki ziemniaczane
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Zupa krem z marchwi
- Pasta z kurczaka
- Tort makowy pyszny
- Kurczak z marchewką
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Omlet grzybek z kozim serem
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Tzatziki
- Zupa migdałowa
- Ostre ziemniaczki
- Mięso duszone po turecku
- Ciasto bezowe z kremem
- Warzywa smażone w cieście
- Kotlety gryczane
- Drób z jabłkami
- Zapiekanka rybna
- Pyzy
- Resztki lata
- Krem truskawkowy
- Nadziewany kabaczek
- Fritata - warzywa w jajku
- Deser z rabarbarem i kruszonką