Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: dodatki do dań
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Biszkopt
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Surówka z mieszanych warzyw
- Koktajl malinowy
- Knedelki z sandacza
- Mięso duszone po turecku
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Lody bananowe (bez mleka)
- Baba wielkanocna z szafranem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Owocowa bomba
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Halibut pod parmezanem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Bułgarski chłodnik
- Murzynek Jaś
- Zapiekanka z drobiu
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Babka drożdżowa III
- Tarta z grzybami
- Rogaliki z powidłami
- Barszcz postny
- Krem truskawkowy
- Mulatki z bakaliami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Racuszki gryczane
- Pizza rozmaitości
- Budyń (bez mleka)
- Indyk w galarecie
- Galaretka z soku z porzeczek
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Suszone pomidory
- Pasta - jajo i basta
- Kurczak w curry
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Bananowe frytki
- Makaron z warzywami
- Ryżowa szarlotka
- Galaretki
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Otulona brzoskwinia
- Maślane bułeczki bez masła
- Pomidorowa trochę inna
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Napój z owoców jagodowych
- Rizotto z tuńczykiem
- Naleśniki z jagodami
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Pyzy
- Surówka z cykorii