Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Otulona brzoskwinia
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Zupa owocowa
- Zupa kukurydziana
- Rulonik z warzywami
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Omlet z cukinią i papryką
- Zapiekanka z drobiu
- Mazurek trójwarstwowy
- Baba wielkanocna z szafranem
- Kartoflanka przecierana
- Sos pomidorowo-warzywny
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Kluski kładzione z jabłkami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Bananowa manna
- Kurczak pani prezes
- Panierowane serki pleśniowe
- Topione pomidory
- Babeczki z serem
- Owsiane chrupki
- Łazanki zapiekane z owocami
- Placek z zielonego groszku
- Banany z szynką
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Fasola z miodem i cytryną
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Pieczeń cielęca
- Caprese
- Gołąbki po grecku
- Chleb Grahama
- Maślane bułeczki bez masła
- Owoce pasteryzowane
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Bułgarski chłodnik
- Kapusta pekińska z patelni
- Tartinki
- Konfitury (i sok) z malin
- Cukinia z wody
- Mus śliwkowy
- Brzoskwinie na ostro
- Halibut pod parmezanem
- Mak z łamańcami
- Strudel z jabłkami
- Zupa szpinakowa
- Makaron rozmaitości
- Chleb pita
- Babeczki z musem owocowym
- Nadziewany kabaczek