- Kotlety gryczane
- Chleb ziołowy
- Dipy jogurtowe
- Zapiekanki z bagietki
- Sałatka grecka III
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kurczak z ryżem
- Nadziewany kabaczek
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Migdały w karmelu
- Mus śliwkowy
- Zupa jabłkowa
- Krupnik
- Zupa-krem z kukurydzy
- Soja prawie po bretońsku
- Koktajl mleczno-owocowy
- Smażone banany
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Surówka z dyni
- Surówka z żurawiną
- Sernik czekoladowy
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Omlet grzybek z kozim serem
- Krem jabłkowy
- Ciasto na ptysie
- Barszcz czerwony
- Budyniowa zupa malinowa
- Mus z kaszy manny
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Łosoś pieczony w soli
- Mrożony jogurt jagodowy
- Wyraziste tofu
- Blinki z cukinii
- Kotlety z płatków owsianych
- Zupa owocowa
- Ryba po grecku
- Sałatka z cykorii i owoców
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Bułki maślane
- Tort serowy wspaniały
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Murzynek Jaś
- Mielonka z dodatkami
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Zupa ''jak miodek''
- Koktajl jabłkowy
- Mak z łamańcami
- Baba wielkanocna z szafranem
- Krem truskawkowy
- Zapiekane kanapki liliputa
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zapiekanka warstwowa z mięsem