- Surówka z żurawinami i selerem
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Mięso duszone po turecku
- Kasza gryczana z serem
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kompot ze śliwek
- Szparagi w cieście
- Zupa jagodowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Mazurek trójwarstwowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Krem twarożkowy z owocami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Pascha
- Kruche ciasto z truskawkami
- Sałatka z grilla
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Surówka z dyni
- Naleśniki z mięsem
- Kopytka (bez jajek)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Owocowy indyk
- Karpatka
- Sezamki
- Fritata - warzywa w jajku
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Zupa z zielonego groszku
- Nadziewany kabaczek
- Grecki gulasz z drobiu
- Faszerowane papryki
- Tarta - kruche ciasto
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Sałatka ryżowa
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Pieczone pierożki z serem
- Lody z jogurtu
- Kurczak egzotyczny
- Ciasto z jabłkami
- Tarta z żurawinami
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Łosoś znad zatoki
- Mulatki z bakaliami
- Rolada serowa
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Risotto z łososiem
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Galaretka z pigwy
- Krupniczek mamy
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Sałatka owocowa
- Koktajl malinowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)