- Sos pomidorowy klasyczny
- Sos wiśniowy do owoców
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Mrożone owoce na patyku
- Chrupiący serek z gruszką
- Koktajl mleczno-owocowy
- Panga w pergaminie
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kompot z rumiankiem
- Koszyczek z pomidora
- Kaczka z jabłkami
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Placuszki z cukinii
- Kurczak z marchewką i curry
- Lody (bez mleka)
- Ziemniaki po duńsku
- Kurczak egzotyczny
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Zupa z pulpetami
- Keks biszkoptowy
- Kacze piersi z wiśniami
- Ryba po żydowsku
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Wigilijny kompot
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Lody bananowo - czekoladowe
- Pierniczki
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Włoska zupa jarzynowa
- Ogórki faszerowane
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Naleśniki z jagodami
- Sałatka makaronowa
- Mulatki z bakaliami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Mak z łamańcami
- Pulpety rybne
- Kawior z bakłażana
- Zimowy kurczak
- Papryka faszerowana warzywami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa z jabłek na słono
- Jajka z szynką w majonezie
- Powidła śliwkowe
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Sałatka ryżowa
- Mus śliwkowy
- Torcik z galaretką
- Pierogi z owocami
- Chleb Grahama
- Placek z cukinii
- Bitki panierowane z wariacjami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ciasteczka czekoladowe