- Kotleciki z tuñczyka
- Cielêcina ze szpinakiem i broku³ami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pieczone kartofle
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ciep³a sa³ata z ziemniaków
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- ¯ó³ta pasta
- Omlet po francusku
- Pieguski
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Sa³ata z pomidorów
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Sorbet porzeczkowy
- Krem z cukinii
- Murzynek Ja¶
- Sa³atka grecka III
- Paszteciki (bez jajek)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Rozmaito¶ci na parze
- Dipy jogurtowe
- Bajgle z past± curry i bazyliow±
- Kurczak w migda³ach
- Sernik tradycyjny
- Koktajl mleczno-owocowy
- Uszka
- Jajka marynowane w occie
- Szasz³yk z kurczaka z boczkiem
- Zupa nic
- Zupa ¶liwkowa
- Rulonik z serem
- Zupa owocowa
- Lody bananowe (bez mleka)
- Ryba z porami i marchewk±
- Sa³atka z tofu
- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Kluski z kaszy manny
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Ciecierzyca z kolorow± papryk±
- Tarta z mro¿onym szpinakiem
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Kapu¶niak i ogórkowa
- Zupa z dyni
- Papryka faszerowana warzywami
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Warzywa z drobiem po chiñsku
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Bezy z bit± ¶mietan± i owocami
- Tarta cebulowa II
- Zupa krem z warzyw zielonych i bia³ych
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- P±czki dla ma³ych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szparagi solo
- Szpinakowe pesto