Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Omlet grzybek z kozim serem
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Krem jabłkowy
- Ciasto bezowe z kremem
- Omlet grzybek z owocami
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ryba po żydowsku
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa migdałowa
- Muffiny jagodowe
- Jabłko duszone
- Halibut pod parmezanem
- Chrupiące babeczki
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Zimowy kurczak
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Dipy jogurtowe
- Zupa jarzynowa
- Placuszki rybne orientalne
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Pomidorowa z bazylią
- Sałatka makaronowa
- Mazurek nugatowy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Rozmaitości na parze
- Frittata z warzywami
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Mleczne wafelki
- Kruszonka z jabłkami
- Kisiel żurawinowy
- Surówka z kminkiem
- Zapiekanki z bagietki
- Zrazy z pieca
- Kokosowy sernik
- Kisiel z jabłkiem
- Kisiel owocowy
- Topione pomidory
- Sierpniowa sałatka
- Knedle ze śliwkami
- Puree z dyni
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Sałatka grecka III
- Trufle czekoladowe
- Kurczak w curry
- Cytrynowe masło
- Białe leczo
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kurczak z czereśniami
- Lekka rybna
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Faszerowane kurze piersi
- Pierogi z soczewicą
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Zupa owocowa
- Deser z rabarbarem i kruszonką