- Zapiekanka rybna
- Tarta z jabłkami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Zupa z soczewicy do termosu
- Surówka z dyni
- Zupa jagodowa
- Zielona zupa
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Mus truskawkowy II
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kurczak z marchewką i curry
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ślimaki daktylowe
- Zupa-krem z marchwi
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Karp w szarym sosie
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Biurowa kartoflanka
- Muffiny jagodowe
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Sos wiśniowy do owoców
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Papryka faszerowana warzywami
- Różowa kaszka
- Koktajl jabłkowy
- Deser gruszkowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Układanka warzywno-owocowa
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Zupa jarzynowa
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Schab ze śliwkami
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Sałatka mięsna z morelami
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Lane kluski
- Ciasto bananowe
- Delikatny i puszysty sernik
- Tartinki
- Ryba po azjatycku
- Kotlety mielone dla dzieci
- Bezy (bez mleka)
- Torcik z galaretką
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Mulatki z bakaliami
- Amerykańska szarlotka
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Mrożone bezy z malinami
- Ciastka kokosowe
- Mielonka z dodatkami
- Mazurek daktylowy
- Pomidorowa z bazylią
- Tarta z brokułami lub z porami
- Bezglutenowe ciasteczka
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem