- Szparagi solo
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ryżowa szarlotka
- Szparagi z jajkami mimoza
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Oliwki po swojemu
- Ryba po grecku II
- Pieczone jabłka
- Cukinie z daleka
- Kopytka
- Karpatka
- Sernik tradycyjny
- Papryka nadziewana twarogiem
- Bananowe frytki
- Zapiekanka z drobiu
- Legumina cytrynowa
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Zupa nic
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Dipy jogurtowe
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Maślane bułeczki bez masła
- Lody (bez mleka)
- Pomidorowa trochę inna
- Zupa z dyni
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Budyń (bez mleka)
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Sałatka
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zupa minestrone
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Sałatka mięsna z morelami
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Orzechy w czekoladzie
- Spaghetti z pulpetami
- Szpinakowe pesto
- Żółty chłodnik
- Kawior z bakłażana
- Biszkopty bezglutenowe
- Knedle ze śliwkami
- Ślimaki daktylowe
- Mielonka z dodatkami
- Kartoflanka przecieranka
- Zielona zupa
- Bezy (bez mleka)
- Cukinia z wody
- Wesołe omleciki
- Pulpety z koperkiem
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Chrupiące kaczuszki
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Łosoś pieczony w soli
- Gnocchi dyniowe
- Ciasto z owocami
- Guacamole