- Zapiekanka rybna
- Croque monsieur i croque madame
- Kurczak pani prezes
- Miodek cebulowy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Kurczak w migdałach
- Kompot z suszu
- Zupa z soczewicy
- Ciastka orzechowe
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Amerykańska szarlotka
- Karpatka
- Zraziki sezamkowe
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sernik (bez glutenu)
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Kurczak z czereśniami
- Brzoskwinowe oczko
- Mus truskawkowy II
- Halibut pod parmezanem
- Sałatka owocowa
- Schab ze śliwkami
- Cytrynowe ciasteczka
- Kurze zawiniątka
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sałata z pomidorów
- Omlet po włosku (frittata)
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Zupa jagodowa
- Macaroni & cheese
- Krem jabłkowy
- Zupa z dyni na słono
- Mrożone owoce
- Migdały w karmelu
- Spaghetti z pulpetami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kluski kładzione z jabłkami
- Krem bananowy
- Chleb bezglutenowy
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Fasola z miodem i cytryną
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Bułki maślane
- Łosoś znad zatoki
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kotleciki cielęce
- Ryba po żydowsku
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Surówka zimowa
- Sos polski
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem