Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Zraziki sezamkowe
- Soja prawie po bretońsku
- Panga w pergaminie
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Sok jagodowy
- Bakłażany duszone
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Pierogi z owocami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zielony twarożek
- Kruche ciasto z masą makową
- Ciastka orzechowe
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Lody dla młodych
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Jajka faszerowane
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Bułeczki z kapustą
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Zupa francuska
- Pizza (bez mleka)
- Zupa z soczewicy
- Kolorowe gnocchi
- Ciasto marchwiowe z figami
- Ciasto jogurtowe
- Cukinia z mięsem mielonym
- Panierowane serki pleśniowe
- Gnocchi dyniowe
- Placki z jabłkami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Bułeczki serowe
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Owocowy indyk
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Daktylowe roladki
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Strudel z jabłkami
- Chrupiące kaczuszki
- Chleb ziołowy
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Potrawka z kurczaka
- Zimny pomidor
- Ryba po grecku II
- Wigilijna zupa migdałowa
- Blinki z cukinii
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Koktajl owocowy na lodach
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Bakłażany z makaronem