Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Puchatkowe ciasteczka
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Mus śliwkowy
- Zrazy z pieca
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Zupa jarzynowa
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Powidła śliwkowe
- Placki (bez mleka, jajek)
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Zupa nic (bez glutenu)
- Kulki serowo-orzechowe
- Kasza gryczana z serem
- Lane kluski (bez jajek)
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Tartinki
- Kuskus jak prawdziwy
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Ziemniaki pieczone
- Kanapka z pastą jajeczną
- Panga w pergaminie
- Pasta z łososia
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Strudel z jabłkami
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ciasto z owocami
- Bakłażany z makaronem
- Zimowy kurczak
- Krem jarzynowy z indykiem
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Kokosowy sernik
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Racuszki najłatwiejsze
- Tarta z grzybami
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Kartoflanka przecierana
- Topione pomidory
- Sałatka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Racuszki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Naleśniki z mięsem
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Sok jagodowy
- Jajka faszerowane
- Tort (bez glutenu)
- Przecier owocowy