- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Ryż z truskawkami
- Sałatka makaronowa
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pączki z białego sera
- Lody owocowe
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Czekoladowe chrupki
- Włoski chleb ziołowy
- Surówka zimowa
- Kruche wiatraczki
- Naleśniki meksykańskie
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Zupa z zielonej sałaty
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Orzechy w czekoladzie
- Szpinak z baraniną
- Kisiel owocowy
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Gnocchi dyniowe
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Krem bananowy
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Budyń z żółtkiem
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Kolorowy ryż
- Kurczak z ryżem
- Kotlety gryczane
- Kanapka z pastą jajeczną
- Paszteciki z tuńczykiem
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Rulonik z warzywami
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Jeż
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Omlet z cukinią i papryką
- Tarta szpinakowa
- Mazurek cytrynowy III
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Ryba po grecku II
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Murzynek Jaś
- Łagodny hummus
- Owoce z kruszonką
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Schab z rodzynkami
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zupa cytrynowa
- Zupa ogórkowa
- Sałatka z rukoli
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Drób z jabłkami
- Puree z marchwi
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Śliwki z figą i melisą