- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Mielonka z dodatkami
- Zapiekane kanapki liliputa
- Placek z cukinii
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluski serowe
- Tarta jabłkowa II
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Pieczone pierożki z serem
- Nektarynkowy krem
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Topione pomidory
- Ciasto bezowe z kremem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Indyk przekładany
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Rolady z kurzych piersi
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Sorbet porzeczkowy
- Sajgonki (bez glutenu)
- Chłodnik z pomidorów
- Batony orzechowo-kokosowe
- Mak z łamańcami
- Makaron rozmaitości
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kurczak pani prezes
- Sos winegret
- Zupa pomidorowa
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl z mango
- Ziemniaki po węgiersku
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Gjuwecz po słowiańsku
- Deser z kaszy jaglanej
- Zrazy z kury
- Kaszka z buzią
- Dynia z piekarnika
- Chrupiące wafle
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Owoce pasteryzowane
- Zupa nic (bez glutenu)
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Różowa kaszka
- Rulonik z warzywami
- Ryż z jajkami na parze
- Ciasteczka migdałowe
- Śliwki z figą i melisą
- Kostka z kaszki manny
- Knedle ze śliwkami
- Szpinak zapiekany z serem
- Kotlety gryczane
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Sałatka z tofu
- Paszteciki (bez jajek)
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Ciasto z dynią