Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Ryż z jajkami na parze
- Tarta (bez glutenu)
- Placek z zielonego groszku
- Zupa migdałowa
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Schab z pomarańczami
- Biszkopt (bez glutenu)
- Różowa kaszka
- Grecki gulasz z drobiu
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Mus z kaszy manny
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Lody z jogurtu
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kurczak z ryżem
- Chleb pita
- Drób z jabłkami
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Racuszki najłatwiejsze
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Ciasto scrabble
- Lody twarożkowe
- Deser gruszkowy
- Ziemniaki po duńsku
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Paszteciki (bez jajek)
- Potrawka z patisonami
- Rizotto z tuńczykiem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Krupniczek mamy
- Jabłko z sałatką ryżową
- Babeczki z szynką i serem
- Trufle z herbatników
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Galaretki
- Zapiekanki z bagietki
- Biszkopt z owocami
- Kurczak z warzywami
- Nektarynkowy krem
- Zrazy z kury
- Kluski serowe
- Szparagi solo
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Cytrynowe masło
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Owocowa legumina
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Krem z cukinii
- Gruszki w kremie waniliowym
- Zupa migdałowa
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sernik tradycyjny
- Placki z jabłkami
- Pierogi kaukaskie
- Zupa jabłkowa
- Pasta - jajo i basta
- Bakłażany faszerowane mięsem