- Lody czekoladowe
- Bananowa manna
- Tartinki
- Gołąbki po grecku
- Caprese
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Barszcz ukraiński
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Grzybek śmietanowy
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Ryba w sezamie
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Bułka orzechowa
- Racuszki z dyni
- Pierogi ruskie
- Papryka faszerowana warzywami
- Makrela w ziołowej potrawce
- Migdały w karmelu
- Barszcz postny
- Kruche ciasto
- Grzanki parmezanowe
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Jajka faszerowane
- Przysmak serowy
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Racuchy z kurczakiem
- Kolorowa jajecznica
- Grecki gulasz z drobiu
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Mozzarella w karecie
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Przecier owocowy
- Pierogi z jagodami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Koktajl jabłkowy
- Sernik (bez glutenu)
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Sałatka owocowa
- Sałatka owocowa
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Wołowina z fasolką szparagową
- Ryba po grecku
- Placuszki cukiniowe
- Pomidorowy koktajl
- Śliwkowy omlet
- Makaron z brokułami
- Ziemniaki faszerowane
- Zupa krem z dyni
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Włoska zupa jarzynowa
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Surówka z dyni
- Deser owocowy
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)