- Surówka z kapusty pekińskiej
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kotleciki cielęce
- Cytrynowe ciasteczka
- Trufle z herbatników
- Zupa z dyni
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ryba w sosie koperkowym
- Bezy (bez mleka)
- Mrożone owoce
- Cygański kociołek
- Bananowe frytki
- Wyraziste tofu
- Sałatka z malin i arbuza
- Ryba po grecku
- Pomidory z papryką po włosku
- Ryba po azjatycku
- Spatzle
- Zapiekane kanapki liliputa
- Puchatkowe ciasteczka
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Jeż z awokado
- Sezamowa marchew
- Bezglutenowe ciasteczka
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Jabłkowy kurczak
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Sola meuniere
- Cudowna cukinia
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Miodek cebulowy
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Cukinia z mięsem mielonym
- Pyszna pasta z tofu
- Kopytka
- Kolorowe kulki
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szparagi solo
- Pasta (dip) z bobu
- Cukinia z wody
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Gnocchi dyniowe
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Pierogi z soczewicą
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kokosowy sernik
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Jajka marynowane w occie
- Koktajl brzoskwiniowy
- Jogurt własnej roboty
- Placuszki z twarogu
- Zupa pieczarkowa
- Racuszki z dyni
- Kurczak w potrawce
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Sos pomidorowo-warzywny
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)