- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Spaghetti Estery
- Kotlety mielone dla dzieci
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Kisiel z jabłkiem
- Zielony twarożek
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Bułka orzechowa
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Puree z dyni
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Bananowe frytki
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Omlet po francusku
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Sorbet brzoskwiniowy
- Pierniczki
- Sos pomidorowy klasyczny
- Smażona mozzarella
- Deserowa zupa owocowa
- Budyniowa zupa malinowa
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Zupa gulaszowa
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Przecier owocowy
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa-krem z marchwi
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Makaron z brokułami
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zapiekanka z pomidorami
- Ciasteczka migdałowe
- Zapiekanka brokułowa
- Kolorowa jajecznica
- Mleczny przysmak
- Kapuśniak
- Bakłażany z makaronem
- Chrupiące wafle
- Domowy kisiel wiśniowy
- Bananowa manna
- Mus owocowy
- Karpatka
- Sałatka makaronowa
- Powidła śliwkowe
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Torcik z galaretką
- Domowe pesto uproszczone
- Tartinki
- Faszerowana cukinia
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tarta wiśniowa
- Cukinia z mięsem mielonym
- Makaron rozmaitości
- Misie ciasto dla Kłapouchego