Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Letni sorbet
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Ciastka owsiane
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa krem z kalafiorów
- Zupa krem z grzankami
- Lane kluski (bez jajek)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Placki ziemniaczane
- Budyń z żółtkiem
- Pomidory nadziewane ryżem
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Surówka z żurawinami i selerem
- Delikatny i puszysty sernik
- Puree z marchwi
- Sałatka z grilla
- Owoce ze słoika
- Zapiekanka z pomidorami
- Chrupiące wafle
- Kurczak egzotyczny
- Zimowy salad bar
- Cukiniowe ciasto
- Pomidorowa z bazylią
- Zrazy z pieca
- Ryba w sosie warzywnym
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Makaron z brokułami
- Ziemniaki po niemiecku
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Zdrowy bigos
- Lody twarożkowe
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Knedle ze śliwkami
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Koktajl malinowy
- Makaron z warzywami
- Chleb alpejski z orzechami
- Zimny pomidor
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Potrawka z patisonami
- Zrazy z kury
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Zupa z zielonej sałaty
- Pasztet z łososia
- Panierowane paluszki rybne
- Tarta ze szpinakiem
- Omlet z cukinią i papryką
- Fritata - warzywa w jajku
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)