Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cynamon
-
rodzaj potrawy: deser
- Szarlotka miękka
- Kurze zawiniątka
- Kurczak z curry
- Mus truskawkowy II
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Jaś na słodko
- Guacamole
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Wigilijny kompot
- Korż - placek kresowy
- Kluski serowe z rodzynkami
- Karpatka
- Ostre ziemniaczki
- Biszkopciki domowe
- Kompot z rumiankiem
- Różowa zupa owocowa
- Kapusta z sosem sojowym
- Dip fasolowy
- Zupa krem ze szparagów
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Grecki gulasz z drobiu
- Rogaliki kokosowe
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Krem twarożkowy z owocami
- Sos prowansalski aioli
- Krem bananowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Strudel z jabłkami
- Przecier z manną
- Maślane bułeczki bez masła
- Mus z kaszy manny
- Mięso duszone po turecku
- Pasta z kurczaka
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Pascha II
- Jeż
- Zupa migdałowa
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Mulatki z bakaliami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Nadziewany kabaczek
- Ciasto marchwiowe
- Pomidorowa trochę inna
- Papryka nadziewana twarogiem
- Wołowina w sosie
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zimowy kurczak
- Kisiel żurawinowy
- Faszerowana cukinia
- Surówka zimowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Chleb razowy z kminkiem
- Racuchy z kurczakiem
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Mazurek trójwarstwowy
- Proste ciasto na kruchy spód
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem