Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Powidła śliwkowe
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Pasta (dip) z bobu
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Rulonik z warzywami
- Kurczak z jabłkiem
- Mus truskawkowy II
- Szwedzki łosoś
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Sałatka z arbuza i fety
- Placki ziemniaczane
- Owocowe zabawki
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Leśny przysmak na kolację
- Pulpety z koperkiem
- Pasta z awokado
- Szpinakowa zapiekanka
- Felafelki
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Makaron w sosie Mornay
- Tarta brokułowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Sałatka owocowa na słono
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Sałatka litwacka
- Lody (bez mleka)
- Tarta z grzybami
- Sos jogurtowy
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Grzanki III
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Zupa-krem z kukurydzy
- Zapiekanka z drobiu
- Smażone banany
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Wigilijny kompot
- Pasta z kurczaka
- Galaretka z soku z porzeczek
- Francuski sos czosnkowy
- Kapuśniak
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zielona zupa
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Puree z truskawek i kiwi
- Chleb razowy z kminkiem
- Żółty chłodnik
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Mazurek trójwarstwowy
- Chleb ziołowy
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Zielony twarożek
- Sernik tradycyjny
- Puree z dyni
- Bakłażany z makaronem
- Pianka bananowa
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Muffiny jagodowe
- Zupa-krem z marchwi
- Owocowy indyk