- Zupa z dyni
- Chrupki Krzysia
- Kurze zawiniątka
- Tarta z pianą owocową
- Włoski chleb ziołowy
- Knedle ze śliwkami
- Puchatkowe ciasteczka
- Ziemniaki pieczone
- Faszerowane papryki
- Krem twarożkowy z owocami
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Pasta z łososia
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Szpinak z baraniną
- Zupa nic (bez glutenu)
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Cytrynowy biszkopt
- Legumina cytrynowa
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Ciasto marchwiowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pulpety rybne
- Kurczak z czereśniami
- Tarta jabłkowa II
- Pasta (dip) z bobu
- Szybka ryba po grecku
- Sola meuniere
- Tarta z żurawinami
- Croque monsieur i croque madame
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Piernik
- Masło czosnkowe
- Cukinia z wody
- Daktylowe roladki
- Strucla mini
- Zupa krem z zielonego groszku
- Spaghetti z papryką
- Domowy budyń
- Biszkopt
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Sos czekoladowy
- Białe leczo
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Mrożone owoce na patyku
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Pierniczki
- Rogaliki drożdżowe
- Ziemniaki faszerowane
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem z pogniecionych truskawek
- Rogaliki kokosowe
- Przecier z manną
- Racuszki gryczane