- Młode warzywa z pieca
- Jabłkowy kurczak
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Ryżowa szarlotka
- Rogaliki drożdżowe
- Panierowane paluszki rybne
- Kurczak z czereśniami
- Surówka zimowa
- Ziemniaki po węgiersku
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Tarta (bez glutenu)
- Owoce pasteryzowane
- Legumina śliwkowa
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Nadziewany kabaczek
- Dip fasolowy
- Ratatuja nicejska
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Masa pomarańczowa
- Ryba po żydowsku
- Zupa nic
- Jajka mimoza
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Zupa owocowa
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Żółta pasta
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Zupa z soczewicy
- Przecier jabłkowy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Amerykańska szarlotka
- Sernik tradycyjny
- Omlet grzybek z owocami
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pieczone pierożki z serem
- Smażone banany
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Sałatka z rukoli
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Mrożone bezy z malinami
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Tortilla hiszpańska
- Trufle czekoladowe
- Białe leczo
- Grecka zapiekanka warzywna
- Szejk niekoniecznie arabski
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Tarta z jabłkami
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Placuszki-kaczuszki
- Domowe pesto uproszczone
- Sernik czekoladowy