Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Jabłka z aronią
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Surówka z marchewki
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Strudel z jabłkami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Napój marchwiowo-malinowy
- Włoski chleb ziołowy
- Sałatka owocowa
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Blinki z cukinii
- Babeczki z szynką i serem
- Karpatka
- Bowl bezalkoholowy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Dal z soczewicy
- Chleb ziołowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Sałatka z truskawek i mięty
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Zupa z dyni na słono
- Pasta z bakłażanów
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Sos winegret
- Placuszki-kaczuszki
- Biszkopciki domowe
- Przecier jabłkowy
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Zupa-krem z marchwi
- Masa pomarańczowa
- Placki (bez mleka, jajek)
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb pita
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Jagodzianki
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Cytrynowe masło
- Sałatka marokańska
- Ziemniaki po bułgarsku
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Sałatka z truskawek i melona
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Zupa z soczewicy do termosu
- Schab z pomarańczami
- Proste ciasto na kruchy spód
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Halibut pod parmezanem
- Śliwkowy omlet
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Cannelloni ze szpinakiem
- Kurczak pani prezes
- Brzoskwinowe oczko
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Dipy jogurtowe
- Flaczki z kurczaka
- Tarta (bez glutenu)