Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ciasteczka migdałowe
- Zupa krem ze szparagów
- Naleśniki z sosem mornay
- Mielonka z dodatkami
- Caprese
- Jagodzianki
- Kluski serowe z rodzynkami
- Mrożone owoce na patyku
- Sok jabłkowy
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Deser owocowy
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Cannelloni ze szpinakiem
- Kisiel mleczno-owocowy
- Baba wielkanocna z szafranem
- Cytrynowe masło
- Sałatka z rukoli
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Sorbet malinowy
- Flaczki z kurczaka
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa kalafiorowa z curry
- Różności pod beszamelem
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Sałata z truskawkami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Kopytka (bez jajek)
- Łosoś pieczony w soli
- Kacze piersi z wiśniami
- Lane kluski (bez glutenu)
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Cygański kociołek
- Kurczak w migdałach
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Omlet z pomidorami i papryką
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Ciasto marchwiowe
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Stworki z ciasta serowego
- Zupa krem z pora
- Wigilijny kompot
- Placuszki-kaczuszki
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Sernik tradycyjny
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Legumina śliwkowa
- Sos prowansalski aioli
- Zraziki sezamkowe
- Muffiny jagodowe
- Ziemniaki faszerowane
- Bułka orzechowa
- Sos koperkowy
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)