Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sezamki
- Kuskus jak prawdziwy
- Leniwe bez białego sera
- Jabłka z aronią
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Układanka warzywno-owocowa
- Karp w szarym sosie
- Bowl bezalkoholowy
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Kosmiczne pojazdy
- Biszkopt z owocami
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Surówka z żurawiną
- Omlet grzybek z owocami
- Makaron w sosie Mornay
- Oliwki po swojemu
- Kruche ciasto
- Zapiekanka z drobiu
- Biszkopty bezglutenowe
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Placek gruszkowy
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Rolada serowa
- Pierniczki
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Owocowa bomba
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Jeż z awokado
- Kisiel owocowy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Krupniczek mamy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Placuszki jabłkowe
- Krem jarzynowy z indykiem
- Babeczki z szynką i serem
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Smażona mozzarella
- Bakłażany duszone
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Panierowane paluszki rybne
- Placki z jabłkami
- Puszysty mus wieloowocowy
- Babeczki z serem
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Pasta (dip) z bobu
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Mus śliwkowy
- Proste ciasto na kruchy spód
- Sałatka z tofu
- Ziemniaki po bułgarsku
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami