- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Mazurek cytrynowy III
- Wołowina w sosie
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Barszcz czerwony
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Jajka faszerowane
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Zupa z dyni
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Sos majonezowy
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Mrożone bezy z malinami
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Rulonik z warzywami
- Domowy kisiel wiśniowy
- Zupa jagodowa
- Ogórki faszerowane
- Pizza pomidorowo-serowa
- Mięso duszone po turecku
- Makrela w ziołowej potrawce
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Napój z owoców jagodowych
- Ślimaki daktylowe
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Placuszki serowe
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Krem z pogniecionych truskawek
- Owoce z kruszonką
- Zupa nic
- Schab ze śliwkami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Kurczak z czereśniami
- Delikatny sernik
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Pomidory z papryką po włosku
- Mazurek daktylowy
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Pierniczki
- Ryba w sosie koperkowym
- Pyzy
- Słodkie kaszotto
- Sola meuniere
- Kurczak w soku winogronowym
- Suszone pomidory
- Faszerowana cukinia
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Papryka nadziewana twarogiem
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Puchate pyzy