Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pizza z owocami
- Śliwkowa legumina
- Resztki lata
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Kuszące jabłka
- Ziemniaki po duńsku
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kolorowe kulki
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Pulpety z koperkiem
- Fritata - warzywa w jajku
- Tarta (bez glutenu)
- Kruche wiatraczki
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Bakłażany z makaronem
- Zielona zupa
- Surówka z marchewki
- Sałatka owocowa
- Faszerowane kurze piersi
- Różowa kaszka
- Rogaliki drożdżowe
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos jogurtowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Ciasto czekoladowe
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Napój z owoców jagodowych
- Tarta ze szpinakiem
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Chleb kukurydziany
- Surówka z marchwi i jabłka
- Sałatka z truskawek i melona
- Sos pomidorowo-warzywny
- Krem z cukinii
- Bruschetta na kilka sposobów
- Karmelowe wafelki
- Sałatka
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kruche ciasteczka
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Chrupiące babeczki
- Pomidorowa trochę inna
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Sałata z truskawkami
- Bułka orzechowa
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Szaszłyki z łososia
- Pierogi z młodą kapustą
- Puree z dyni
- Jajka panierowane
- Gołąbki po grecku
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami