- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Pyszna pasta z tofu
- Batoniki orkiszowe
- Lane kluski (bez jajek)
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Zupa gulaszowa
- Mleczne wafelki
- Ciastka owsiane
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Misie patysie - ciasto
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Drób z jabłkami
- Zupa ''jak miodek''
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Napój z owoców jagodowych
- Pascha II
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sos koperkowy
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Pierogi z owocami
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Spaghetti z pulpetami
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Pieczeń cielęca
- Kurczak w soku winogronowym
- Jajka mimoza
- Kapuśniak
- Schab z rodzynkami
- Placuszki z twarogu
- Różowy koktail truskawkowy
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Chrupiące kaczuszki
- Smażone banany
- Kruche spiralki
- Truskawki w czekoladzie
- Tarta jabłkowa II
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ryba po azjatycku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Grzanki III
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Nadziewany kabaczek
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Zupa szczawiowa
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Pizza wegetariańska
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Tarta z brokułami lub z porami
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Przecier z manną