- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pasta (dip) z bobu
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Ryż z truskawkami
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Makaron z sosem dyniowym
- Sola meuniere
- Jabłko z sałatką ryżową
- Kisiel z jabłkiem
- Cytrynowe ciasteczka
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Ryba w sosie koperkowym
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Mazurek trójwarstwowy
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Zupa jabłkowa
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Jabłko duszone
- Mrożone owoce
- Ziemniaki faszerowane
- Schab winny
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ziemniaki po duńsku
- Bitki panierowane z wariacjami
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Koktajl z melona
- Leśny przysmak na kolację
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Biszkopty bezglutenowe
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Orzechy w czekoladzie
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Sierpniowa sałatka
- Ryba po grecku II
- Pyzy
- Puree z truskawek i kiwi
- Zupa szczawiowa
- Zupa pieczarkowa
- Jajka z szynką w majonezie
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Makaron z sosem bez gotowania
- Sorbet arbuzowy
- Zupa z kabaczków
- Słone patyczki
- Biszkopt
- Nadziewany kabaczek
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Zupa z zielonej sałaty
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kurczak w potrawce
- Ciasto z jabłkami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Pianka bananowa
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta z grzybami