- Kisiel z malinami
- Kurczak z warzywami
- Paszteciki z tuñczykiem
- Zupa jagodowa
- Kartoflana zapiekanka
- Sa³atka z tofu
- Tarta (bez glutenu)
- Kopytka
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Kompot z suszu
- Koktajl brzoskwiniowy
- Ziemniaki duszone z papryk± i pomidorami
- Têczowy sorbet
- Zupa krem z marchwi
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Placuszki z tuñczyka
- Resztki lata
- Broku³y zapiekane w sosie serowym
- Sorbet brzoskwiniowy
- Sorbet malinowy
- Gruszki w kremie waniliowym
- Polski sos wielkanocny
- Zupa z marchwi
- Koktajl owocowy na lodach
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ryba w beszamelu z kukurydz±
- Kruche wiatraczki
- Surówka z marchewki
- £oso¶ znad zatoki
- S³odkie kaszotto
- Chrupi±ce kaczuszki
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Zupa szczawiowa
- Koktajl malinowy
- Trufle z herbatników
- Kruche plastry cytrusów
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Ciasto z jagodami ucierane
- Nale¶niki z serem
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ch³odnik
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Cukinia z miêsem mielonym
- Jab³ka w cie¶cie
- Deser z rabarbarem
- Schab z rodzynkami
- Pasztet z ³ososia
- Zupa z dyni
- Zupa krem z marchwi
- Pierogi kaukaskie
- Pieguski
- Kapu¶niak
- Sa³atka makaronowa
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Sa³atka z czerwonej fasolki
- Bak³a¿any duszone
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Pieczeñ wieprzowa na zimno