- Mus truskawkowy II
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Mleczny przysmak
- Tarta wiśniowa
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pomidorki sauté
- Ciasto marchwiowe z figami
- Tort (bez glutenu)
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Ryba cytrynowa
- Grecki gulasz z drobiu
- Kisiel malinowy
- Kosmiczne pojazdy
- Koktajl jabłkowy
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Białe leczo
- Leniwe bez białego sera
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Kolorowe gnocchi
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Zupa z dyni
- Ryba w sosie warzywnym
- Koktajl owocowy na lodach
- Trufle czekoladowe
- Jajka panierowane
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Koktajl wiśniowy
- Zupa jagodowa
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Omlet po polsku
- Lody dla młodych
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Zimny pomidor
- Mielonka z dodatkami
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Terrine z białego sera
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chłodnik
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Kasza gryczana z serem
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Baranina duszona po turecku
- Zupa szczawiowa
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Truskawki w czekoladzie
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Zupa jabłkowa
- Kostka z kaszki manny
- Sałata z pomidorów
- Sałatka z kwiatami
- Karp w szarym sosie
- Sola meuniere
- Galaretki
- Rizotto z tuńczykiem
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane