- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Tort (bez glutenu)
- Puree z marchwi
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Placuszki z twarogu
- Zupa śliwkowa
- Pizza pomidorowo-serowa
- Mięso duszone po turecku
- Szaszłyki z kurczaka
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Owocowa bomba
- Ratatuja nicejska
- Omlet grzybek z kozim serem
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Batony orzechowo-kokosowe
- Makaron z sosem dyniowym
- Felafelki
- Sałatka z drobiem i morelami
- Jajka mimoza
- Zupa jarzynowa
- Bruschetta na kilka sposobów
- Naleśniki z żółtym serem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pieczone kartofle
- Babeczki z szynką i serem
- Ciasto-legumina z owocami
- Sernik (bez glutenu)
- Szejk niekoniecznie arabski
- Zupa z dyni
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Pierwsze mięsko
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Makaron z sosem szpinakowym
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Koktajl owocowy na lodach
- Napoleonki
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Jajka z szynką w majonezie
- Sałatka z malin i arbuza
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Mus brzoskwiniowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Budyń (bez mleka)
- Ciasto do pizzy: kruche
- Ryba cytrynowa
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kolorowy ryż
- Spaghetti
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Pizza wegetariańska
- Mazurek nugatowy
- Kaczka z jabłkami
- Krem z kalafiora
- Ryba po grecku
- Makaron z pomidorami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej