- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Grecka zapiekanka warzywna
- Krem z cukinii
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Kruche spiralki
- Placuszki jabłkowe
- Puchate pyzy
- Faszerowane papryki
- Pianka bananowa
- Napoleonki
- Sos pomidorowo-warzywny
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Pasta - jajo i basta
- Faszerowana cukinia
- Puree z bakłażana
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Kurczak pani prezes
- Sałatka owocowa
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Kurze zawiniątka
- Grzanki III
- Omlet z pomidorami i papryką
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Surówka z dyni
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Pączki z białego sera
- Indyk w galarecie
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Babeczki z serem
- Placuszki z twarogu
- Makaron w sosie Mornay
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Kurczak egzotyczny
- Croque monsieur i croque madame
- Szparagi solo
- Kurczak z ryżem
- Szparagi pod beszamelem
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Pierniczki
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Rogaliki kokosowe
- Halibut pod parmezanem
- Misie patysie - ciasto
- Figowe rogaliki
- Grzanki z mozzarellą
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Ryba w sosie koperkowym
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pizze - miniaturki
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Panierowane paluszki rybne
- Pulpety rybne
- Owoce pasteryzowane
- Rulonik z szynki
- Kruszonka z jabłkami
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Pizza rozmaitości