- Kisiel z truskawkami
- Układanka warzywno-owocowa
- Baba wielkanocna z szafranem
- Puszysty mus wieloowocowy
- Mleczny przysmak
- Pasta z bakłażana
- Warzywa smażone w cieście
- Tarta z pianą owocową
- Napoleonki
- Sos czekoladowy
- Pascha II
- Gołąbki po grecku
- Bułki maślane
- Puree z bakłażana
- Babeczki z serem
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Sałatka z malin i arbuza
- Uszka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Pomidorki sauté
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Napój różany
- Błyskawiczny chłodnik
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Dynia z piekarnika
- Racuchy drożdżowe
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Lody dla młodych
- Pączki (bez glutenu)
- Wycinanki z sera
- Koktajl owocowy na lodach
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kisiel z jabłkiem
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Pieczeń barania po angielsku
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Zimny pomidor
- Jagodzianki
- Krem jabłkowy
- Cukinia faszerowana serem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Sałatka dziadka Julka
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Przecier z manną
- Surówka z cykorii
- Papryka nadziewana twarogiem
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Szarlotka miękka
- Szaszłyki z łososia
- Schab winny
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Biszkopt (bez glutenu)
- Murzynek
- Bakłażany faszerowane mięsem