- Omlet po francusku
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ciasto marchwiowe
- Sałatka arabska tabuleh
- Piernik
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Placki z cukinii
- Tarta z żurawinami
- Koktajl malinowy
- Owocowy indyk
- Grecki gulasz z drobiu
- Zupa francuska
- Biszkopt (bez glutenu)
- Konfitury (i sok) z malin
- Kisiel z truskawkami
- Miodek cebulowy
- Deser owocowy
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Jabłkowy kurczak
- Zupa z dyni na słono
- Bakłażany z makaronem
- Gnocchi dyniowe
- Zupa krem z dyni
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Murzynek
- Tarta jabłkowa II
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Pomidorowa trochę inna
- Rogaliki z powidłami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Ciasto z jabłkami
- Zupa krem z marchwi
- Pierniczki całuski
- Szarlotka
- Rulonik z warzywami
- Drób z porzeczkami
- Ziemniaki faszerowane
- Niesłodka zupa z dyni
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Surówka z czerwonej kapusty
- Karmelowe wafelki
- Naleśniki (bez glutenu)
- Powidła śliwkowe
- Ryba z cukinią
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Szaszłyki z łososia
- Faszerowane kurze piersi
- Makrela w ziołowej potrawce
- Pierogi kresowe
- Aromatyczny schab
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Różowa zupa owocowa
- Lane kluski
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym