- Placuszki z twarogu
- Ryba po grecku II
- Gruszki w kremie waniliowym
- Owoce pasteryzowane
- Tarta z jabłkami
- Krupnik
- Różowa kaszka
- Makaron z serem
- Śliwkowa legumina
- Ryba z porami i marchewką
- Kluski kładzione z jabłkami
- Jabłka w cieście
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Kotleciki z tuńczyka
- Owocowe zabawki
- Tarta wiśniowa
- Koktajl malinowy
- Sałatka z cykorii i owoców
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kurczak z marchewką i curry
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Rogaliki z powidłami
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Faszerowane papryki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Mus z kaszy manny
- Naleśniki z żółtym serem
- Bułeczki z kapustą
- Sorbet owocowy
- Pulpety rybne
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Sałatka warzywna w marynacie
- Uszka
- Pasta (dip) z bobu
- Chłodnik pomidorowy
- Kruszonka z jabłkami
- Kulki rybne po norwesku
- Koktajl malinowy
- Bułeczki serowe
- Chleb (bez glutenu)
- Mus owocowy
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Błyskawiczny chłodnik
- Zupa z soczewicy
- Rizotto z tuńczykiem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Niesłodka zupa z dyni
- Faszerowana cukinia
- Mleczny przysmak
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zimowy salad bar
- Budyń karmelowy
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Jabłko duszone
- Szaszłyki z łososia