- Cudowna cukinia
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Budyń karmelowy
- Ciasto z owocami
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Pulpeciki pod beszamelem
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Paszteciki z tuńczykiem
- Leniwe bez białego sera
- Mus owocowy
- Ziemniaki pieczone
- Puszysty mus wieloowocowy
- Jabłka w cieście
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa jarzynowa
- Sos polski
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Batony orzechowo-kokosowe
- Koktajl malinowy
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Bułeczki serowe
- Legumina śliwkowa
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Placki z cukinii
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Trufle czekoladowe
- Francuski sos czosnkowy
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Puree z marchwi
- Chrupki Krzysia
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kisiel z jabłkiem
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Domowy budyń
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Mozzarella w karecie
- Polski sos wielkanocny
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Schab z pomarańczami
- Puree z truskawek i kiwi
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Zupa szczawiowa
- Brzoskwinowe oczko
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Krem truskawkowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Rulonik z szynki
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Szarlotka