- Pulpety z koperkiem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Żółty chłodnik
- Murzynek Jaś
- Pieczeń cielęca
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Konfitury (i sok) z malin
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Jeż
- Babka drożdżowa III
- Sałatka z grilla
- Cukinie z daleka
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zupa krem z grzankami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Kurze zawiniątka
- Szpinak z baraniną
- Pączki (bez glutenu)
- Grecki gulasz z drobiu
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Szejk niekoniecznie arabski
- Budyń karmelowy
- Jajka faszerowane
- Makaron z sosem dyniowym
- Bananowa manna
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Masa pomarańczowa
- Mleczne wafelki
- Placuszki cukiniowe
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pierogi z młodą kapustą
- Koktajl z owoców sezonowych
- Puree z dyni
- Mus truskawkowy II
- Napój różany
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Spaghetti z pulpetami
- Spaghetti Estery
- Muffiny jagodowe
- Placek z zielonego groszku
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Koktajl wiśniowy
- Tzatziki
- Tarta jabłkowa II
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Pierogi kaukaskie
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa-krem z marchwi
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Przecier jabłkowy
- Rogaliki z powidłami
- Tartaletki z porami
- Kanapka z pastą jajeczną
- Barszcz postny
- Racuszki z dyni
- Zupa z dyni