- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Kisiel z jabłkiem
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Topione pomidory
- Galaretka z pigwy
- Zapiekanki z bagietki
- Zupa-krem z marchwi
- Grzanki III
- Smażona mozzarella
- Sałatka z truskawek i mięty
- Blinki z cukinii
- Paszteciki z tuńczykiem
- Kurczak z jabłkiem
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Zapiekanka z drobiu
- Keks biszkoptowy
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Ciastka kokosowe
- Tarta z jabłkami
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Zupa z pulpetami
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Barszcz ukraiński
- Żółta pasta
- Gnocchi dyniowe
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Kisiel owocowy
- Makaron z serem i warzywami
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Kartoflanka przecieranka
- Kruche wiatraczki
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Łosoś znad zatoki
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Sałatka z drobiem i morelami
- Jeż z awokado
- Masło czosnkowe
- Kurczak w potrawce
- Mus truskawkowy II
- Kartofle duszone
- Kulki serowo-orzechowe
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Resztki lata
- Koktajl jabłkowy
- Ciasto-legumina z owocami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Chleb (przepis podstawowy)
- Dynia z piekarnika
- Zupa cytrynowa
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Przecier z cukinii
- Kruche ciasto