- Polski sos wielkanocny
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Chleb kukurydziany
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Pyszna pasta z tofu
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Drób z porzeczkami
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Kisiel owocowy
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Babeczki z szynką i serem
- Chleb ziołowy
- Ratatuja nicejska
- Zupa gulaszowa
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Drób z jabłkami
- Surówka z żurawinami i selerem
- Panierowane serki pleśniowe
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Makaron z sosem dyniowym
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Sałatka z grilla
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Śliwkowa legumina
- Placuszki serowe
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Ryba w sosie koperkowym
- Brzoskwinie na ostro
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Ciastka kokosowe
- Halibut pod parmezanem
- Chleb Grahama
- Chłodnik owocowy
- Kompot z suszu
- Mazurek cytrynowy III
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Łagodne chili
- Pierogi z soczewicą
- Placuszki drożdżowe
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Tartaletki z porami
- Tarta owocowa
- Bananowe frytki
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Biszkopt (bez glutenu)
- Zapiekanka z pomidorami
- Cygański kociołek
- Racuchy drożdżowe
- Baranina duszona po turecku
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Zupa selerowa
- Ciasto czekoladowe
- Sos czekoladowy