- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Faszerowane papryki
- Przecier z manną
- Krem z pogniecionych truskawek
- Zupa jagodowa
- Spatzle
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Placuszki serowe
- Pieczone kartofle
- Omlet po włosku (frittata)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Koktajl malinowy
- Placuszki cukiniowe
- Włoska zupa jarzynowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Rizotto z tuńczykiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Omlet arabski
- Zupa śliwkowa
- Sałatka z cykorii i owoców
- Sorbet owocowy
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Placuszki drożdżowe
- Cytrynowe ciasteczka
- Spaghetti z papryką
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Schab pieczony po galicyjsku
- Zapiekanka brokułowa
- Chłodnik z pomidorów
- Ogórki faszerowane
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Mazurek cytrynowy III
- Pieczeń barania po angielsku
- Zupa z dyni
- Ciasto z dynią
- Chrupiące wafle
- Zupa krem z marchwi
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Cukinie z daleka
- Zupa nic
- Sałatka z malin i arbuza
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Omlet po polsku
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Mak z łamańcami
- Rulonik z szynki
- Bułeczki serowe
- Delikatny i puszysty sernik
- Ciasto na ptysie