- Pascha II
- Kluski serowe
- Zupa nic
- Sałatka makaronowa
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Ciasto (bez mleka)
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Surówka z żurawiną
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Zupa jagodowa
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Kotlety gryczane
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Kurczak z czereśniami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Rizotto z tuńczykiem
- Cukinie z daleka
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Grecka zapiekanka warzywna
- Pasztet z łososia
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ciasto bananowe
- Lody na patyczkach
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Przysmak serowy
- Smażone banany
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Jabłka w cieście
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Mazurek cytrynowy III
- Racuchy z kurczakiem
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Sierpniowa sałatka
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Bitki panierowane z wariacjami
- Cytrynowe ciasteczka
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Lody waniliowe
- Śliwkowy omlet
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Kruche spiralki
- Kruchy placek ze śliwkami
- Ryba w sezamie
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Sałatka z rukoli
- Zupa pieczarkowa
- Owocowe zabawki
- Sałatka owocowa na słono
- Ziemniak w kropki
- Łosoś pieczony w soli
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Owsiane chrupki
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ślimaki daktylowe
- Dal z soczewicy
- Kluski z kaszy manny