Zobacz inne przepisy
Przepis na: Faszerowana cukinia
Składniki( ):
- średnia cukinia, łyżeczka oliwy do duszenia jarzyn i druga do wysmarowania naczynia, pół małej czerwonej cebuli, średnia marchewka, szczypta sproszkowanej łagodnej czerwonej papryki, 1/4 łyżeczki zmielonego kminu rzymskiego, szczypta kurkumy, łyżka wiórków kokosowych
Przepis:

Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Re: Cukinia
Ostatnio tylko szybkie potrawy: smażone plastry na patelni, lub smażone w panierce. Kiedyś często robiłam coś z cukini, np tarta z cukinią i fetą. Z makaronem ( i innymi warzywami),.Leczo. Jakieś zapiekanki. Faszerowane cukinie na 100 sposobów. Ale jak mam się narobić i samej to jeść, to mi się
-
Re: Co z mielonego oprócz kotletów?
Pomidory faszerowane Papryka faszerowana Cukinia faszerowana Kalarepa faszerowana Lazania Musaka Hachis Parmentier Sos do spaghetti (z części) Pulpety Pierogi z mięsem Paszteciki Pieróg drożdżowy z mięsem -- https://forum.miau.pl/images/smilies/2014-99.jpg
-
Re: Co piekłyście w weekend?
piekłam faszerowana cukinię. Zdjecia nie dodam bo zjedlismy (cukinie, nie zdjecie).
-
Re: A dzisiaj co macie na obiad?
Wczoraj i dzisiaj grill: pstrąg, pieczarki faszerowane, cukinia i sałatka
-
Re: Piesza wędrówka po górach
Faszerowana cukinia. I wszystko jasne. -- ------------------------------------------------------------- "Pan Zenek z Bemowa: Dla mnie super sprawa, że niedziela jest wolna. Uważam, że powinni zamknąć sklepy także w sobotę. Jestem na zakupach tylko ze względu na żonę, która chciała zrobić je
-
Re: chyba coś umarło w kuchni....
Sprawdź piekarnik. Kiedyś zostawiłam faszerowaną cukinię na weekend i od tego czasu nie jem cukinii ?
-
Re: Co dobrego dzisiaj ugotowałyście? Cukinia...
Cukinia panierowana w parmezanie, krem z cukini, cukinia faszerowana, cukinia faszerowana z nutą cynamonu, mielone z mięsem i cukinią
-
Faszerowana cukinia - pomysły
Kobiety kochane moje forumowe! :) Czym faszerujecie cukinie czy papryki? Mam straszną ochotę zutylizować zalegające cukinie, ale nie mam ochoty na farsz z mięsa mielonego. Najlepiej pozbyłabym się również wszelkich węglowodanów, ale jakoś nie mam pomysłu co tam bym mogła włożyć. Jak wy