Zobacz inne przepisy
Przepis na: Grzanki parmezanowe
Składniki( ):
- okrągłe kromki bagietki, 1/2 szklanki świeżo tartego parmezanu, 2 łyżki kremówki, szczypta mielonej papryki, łyżka posiekanej natki pietruszki
Przepis:

1. Grzanki podpiec na rumiano na sucho w piekarniku rozgrzanym do 180 st C, obrócić. 2. Parmezan wymieszać z kremówką i przyprawami. Nałożyć masę serową na grzanki 3. Ponownie zapiec, najlepiej pod górnym opiekaczem. Podawać do dekorowania zielonej sałaty, duszonego szpinaku lub samodzielnie, jako przekąskę.
Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Re: Zupa na...
Idealnie pasowalby mlody (albo z mrozonki) groszek. Plus siekana swieza mieta i troche smietany, ew grzanki parmezanowe. -- feminists aren’t humorless just because your jokes suck