-
.
Dziś rozumując, nawet jeśli będę jadła zupę z marchwi i pietruszki do końca życia, to jest to dla mnie git, wiem że będę miała wkładkę mięsną, wiem, że i tak wybiłam się do przodu z moimi biednymi genami.
Akceptowalny standard życia to jet różnica między tym, co było, a tym co jest. To jest zawsze
-
Robię zupę z marchwi w ten sposób, że najpierw na maśle podduszam dużo cebuli, potem marchew. Dalej tylko bulion i podaję z ryżem, jeszcze blenduję. Robię to od lat, z 15 będzie. Jedno moje dziecko bardzo lubi a drugie nie znosi :) choć marchew gotowaną jak najbardziej je.
-
zrobiłam zupę z marchwi i słodkiego ziemniaka, ale czułam wyraźnie smak... konfitury z róży.
--
"Nie pogardzaj drugim człowiekiem, dopóki nie poznasz jego historii. A gdy tylko poznasz, to bądź sobą i spluń
-
ZUPA KREM Z BROKUŁÓW I Z MARCHWI NA JEDNYM TALERZU
750 g marchwi, 750 g brokułów, 30 g masła, szczypta cukru, 1 i 1/2 l rosołu z kostki, 1/2 l śmietany kremówki pieprz, sok z cytryny, do ozdoby listki trybulki lub natka pietrszki
Zupa z marchwi: Marchew wyczyścić, obrać, umyć i drobno pokroić
-
ZUPA KREM Z BROKUŁÓW I Z MARCHWI NA JEDNYM TALERZU
750 g marchwi, 750 g brokułów, 30 g masła, szczypta cukru, 1 i 1/2 l rosołu z kostki, 1/2 l śmietany kremówki pieprz, sok z cytryny, do ozdoby listki trybulki lub natka pietrszki
Zupa z marchwi: Marchew wyczyścić, obrać, umyć i drobno pokroić
-
ZUPA KREM Z BROKUŁÓW I Z MARCHWI NA JEDNYM TALERZU
750 g marchwi, 750 g brokułów, 30 g masła, szczypta cukru, 1 i 1/2 l rosołu z kostki, 1/2 l śmietany kremówki pieprz, sok z cytryny, do ozdoby listki trybulki lub natka pietrszki
Zupa z marchwi: Marchew wyczyścić, obrać, umyć i drobno pokroić
-
ZUPA KREM Z BROKUŁÓW I Z MARCHWI NA JEDNYM TALERZU
750 g marchwi, 750 g brokułów, 30 g masła, szczypta cukru, 1 i 1/2 l rosołu z kostki, 1/2 l śmietany kremówki pieprz, sok z cytryny, do ozdoby listki trybulki lub natka pietrszki
Zupa z marchwi: Marchew wyczyścić, obrać, umyć i drobno pokroić
-
ZUPA KREM Z BROKUŁÓW I Z MARCHWI NA JEDNYM TALERZU
750 g marchwi, 750 g brokułów, 30 g masła, szczypta cukru, 1 i 1/2 l rosołu z kostki, 1/2 l śmietany kremówki pieprz, sok z cytryny, do ozdoby listki trybulki lub natka pietrszki
Zupa z marchwi: Marchew wyczyścić, obrać, umyć i drobno pokroić