Zobacz inne przepisy
Przepis na: Sorbet brzoskwiniowy
Składniki( brzoskwinie ,cukier ,woda ):
- 1/2 kg brzoskwiń
- szklanka wody
- 10 dag cukru
Przepis:
Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Re: Lodowe smaki - wspomnienia...
Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny. -- https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/wd/qa/jcow/UBZWRKMkOwbtiZZaBX.jpg
-
Re: Lodowe smaki - wspomnienia...
Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.
-
Re: Przeczytane o jedzeniu na Górnym Śląsku 1844
Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.
-
Re: Górą jednak modra kapusta
Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny
-
Re: Zaproszenie na herbatę
Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.
-
Re: Lodowe smaki - wspomnienia...
Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.
-
Re: Lodowe smaki - wspomnienia...
Prosty, letni przepis na sorbet brzoskwiniowy można szybko przygotować w blenderze. Zacznij od około funta mrożonych pokrojonych brzoskwiń (zmiękczaj je w temperaturze pokojowej przez około 20 minut), szklanki mleka, około 1/4 szklanki miodu i około 1/2 łyżeczki. ekstraktu waniliowego. Zmiksuj
-
Re: Lodowe smaki - wspomnienia...
Prosty, letni przepis na sorbet brzoskwiniowy można szybko przygotować w blenderze. Zacznij od około funta mrożonych pokrojonych brzoskwiń (zmiękczaj je w temperaturze pokojowej przez około 20 minut), szklanki mleka, około 1/4 szklanki miodu i około 1/2 łyżeczki. ekstraktu waniliowego. Zmiksuj