Przepis na: Sorbet brzoskwiniowy

Zgłoś błąd

Składniki( brzoskwinie ,cukier ,woda ):

  • 1/2 kg brzoskwiń
  • szklanka wody
  • 10 dag cukru

Przepis:

Sorbet brzoskwiniowy
Wodą zagotować z cukrem. Gdy ostygnie, dodać do zmiksowanych brzoskwiń (bez skórki). Wstawić do zamrażalnika.

Wypowiedzi na forum

Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu
  • Re: Lodowe smaki - wspomnienia...

    Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny. -- https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/wd/qa/jcow/UBZWRKMkOwbtiZZaBX.jpg

  • Re: Lodowe smaki - wspomnienia...

    Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.

  • Re: Przeczytane o jedzeniu na Górnym Śląsku 1844

    Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.

  • Re: Górą jednak modra kapusta

    Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny

  • Re: Zaproszenie na herbatę

    Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.

  • Re: Lodowe smaki - wspomnienia...

    Sorbet brzoskwiniowy : Użyj 5 szklanek świeżych lub mrożonych brzoskwiń i 2 łyżek soku z cytryny.

  • Re: Lodowe smaki - wspomnienia...

    Prosty, letni przepis na sorbet brzoskwiniowy można szybko przygotować w blenderze. Zacznij od około funta mrożonych pokrojonych brzoskwiń (zmiękczaj je w temperaturze pokojowej przez około 20 minut), szklanki mleka, około 1/4 szklanki miodu i około 1/2 łyżeczki. ekstraktu waniliowego. Zmiksuj

  • Re: Lodowe smaki - wspomnienia...

    Prosty, letni przepis na sorbet brzoskwiniowy można szybko przygotować w blenderze. Zacznij od około funta mrożonych pokrojonych brzoskwiń (zmiękczaj je w temperaturze pokojowej przez około 20 minut), szklanki mleka, około 1/4 szklanki miodu i około 1/2 łyżeczki. ekstraktu waniliowego. Zmiksuj

Zobacz inne przepisy