Zobacz inne przepisy
Przepis na: Puree z dyni
Przepis:
Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Re: Pączki, faworki i inne drobne ciasteczka
Zastąp dynię puree z dyni piżmowej lub puree ze słodkich ziemniaków.
-
Re: A może wątek kulinarny XVII
Puree z dyni
-
Re: Co zrobić z dyni?
I jeszcze drożdżowe ciasto z puree z dyni zamiast jajek, jest rewelacyjne.
-
Re: Duchy i dynię c.d także szarady
Szefowie kuchni zazwyczaj zalecają gotowanie na parze podczas gotowania dyni w celu przygotowania puree z dyni, ponieważ gotowanie w płynie znacznie osłabia smak. Niektórzy szefowie kuchni zalecają smażoną lub pieczoną dynię ze względu na jej walory smakowe w porównaniu z puree z dyni. Ale dobrze
-
Re: Duchy i dynię c.d także szarady
Dynia pochodzi z Ameryki Północnej i Południowej . Była powszechnie uprawiana i wykorzystywana jako żywność w dużej części Ameryki Północnej przez rdzennych Amerykanów , a wiele plemion na wschodnim wybrzeżu Ameryki Północnej jadło puree z dyni. Niektórzy rdzenni Amerykanie rozprowadzają również
-
Re: Wokół dyni - szarady
Puree z dyni https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/nBROC16ZhNQMkjweX.jpg
-
Re: Pączki, faworki i inne drobne ciasteczka
Potencjalne dodatkowe składniki: pokruszone ciasteczka, posypka, twaróg owocowy , puree z dyni , posiekane orzechy, kawałki czekolady, polewa karmelowa, syropy owocowe lub kombinacja któregokolwiek z nich, na przykład kawałki czekolady i polewa karmelowa.
-
Re: ?Zielone czyli samo zdrowie?
Puree z dyni https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rb/qa/wzpg/nBROC16ZhNQMkjweX.jpg